Витрини от ПЕТ G и ХИПС

 

Туплекс предлага няколко материала за производство на витрини един от които е PETG полиетилентерафталат с гликол) или кополиестер. Може да се срещне под различни търговски наименования като Вералит или Астролон.

Напълно прозрачен материал като стъкло, изключително лесен за обработка придружен със сертификат за досег с храни. В пъти по лек от стъклото и по еластичен, пригоден за производството на различни витрини: хоризонтални, вертикални, за супермаркети, за сладолед, за неутрално търговско оборудване  и топлинни витрини. С него реализацията на нестандартни индивидуални проекти, съобразени с изискванията на клиента е изключително лесна. PETG притежава отлична светлопропускливост и гладкост, лесен за термоформоване благодарение на добавката гликол, която не позволява на материала да кристализира при нагряването и да побелее. Наличието на съвместимост с храни, прави материала PETG или PET изключително използван като вътрешен разделител в хладилната витрина, а това е свързано с устойчивоста на ниски температури. Добрите термоформовъчни характеристики го правят универсален материал за различни приложения.

Хладилните витрини които виждате са изработени от прозрачен кополиестер използван вместо стъкло  с размери на плоскостите 2050х3050мм и полистирол (HIPs) за страничните капаци като има богат избор от цветове, които поддържаме на склад - огледални, металици, бял, опал, черен, червен, жълт, зелен, син, сив. Тук размерите на плоскостите варират: 1000х2000мм и 2050х3050мм. И двата материала се  предлагат в различни дебелини от 0,5мм до 6мм. Механизмите на отваряне на витрините са различни: на предното стъкло или на задното като може да се отваря на вън или да е с плъзгащ механизъм.

Туплекс се стреми да предостави на клиентите си различни материали които да отговорят на търсенето им