Табелки от АКП

Алуминиевите композитни панели се състоят от LDPE – полиетилен, с изключително ниска плътност и алуминиев лист от двете страни слепени с лепило при висока температура. Гъвкав, лек материал, устойчив на атмосферни влияния, гладка повърхност благодарение на покритието PVDF, което същевременно го прави идеален избор като облицовъчен материал за сгради. Разполагаме с широка гама от цветове и възможност при постигане на всякакви форми при огъване, фрезоване и рязане – всички тези качества събрани в един материал – Алуминиев Композитен Панел или АКП.

Как е постигнат ефекта  при тези табелки?

Изработени са от алуминиеви композитни панели с различни цветове и повърхности на фреза на два етапа. Първо са зададени параметри на фрезата да ги среже цялостно, да ги оформи като табелки с обли ръбове и след това отново на фреза са издълбани надписите като са зададени други параметри за гравиране. Процесът на рязане се осъществява чрез въртеливо движение. Фрезоването е високопроизводителен метод на рязане, широко използван за обработка на равнинни повърхности.

Разнообразието от цветове Ви дава възможност за експериментиране. Друг важен фактор е това, че листата на алуминиевите композитни панели са двулицеви, т.е.двуцветни и са с размери 1500х4050мм. Предлагаме ги с различни повърхности – мат, гланц и крейцван (драскан) и в дебелина 2мм и 3мм, като и при двете дебелината на алуминия е по 0,3мм. Табелките на офис,WC и каса са изработени от сребърен крейцван АКП с дебелина 3мм, на заседателната зала е от златен крейцван 3мм, а на останалите е от цветен АКП, като от едната страна е жълто, синьо или червено, а от другата е гладко сребърно. Поддържаме и бял и черен, като ги има в разновидности на бял/сребърен, бял мат/бял гланц, черен/сребърен и черен мат/черен гланц. Предлагаме и безплатно рязане по размер.

Фирма Туплекс е ориентирана към това да се задоволят максимално потребностите на клиента и да се предлагат най-удобните форми на сътрудничество.