Светещ окачен таван

Може ли окаченият таван, в коридора, хола или дори банята да бъде превърнат в осветително тяло и да свети? Отговорът е: "Да, може!"

Туплекс предлага разични по своята светопроводимост плексигласови плоскости, които могат да се използуват за окачен тават. Предимството е, че тези плоскости са също така леки както гипскартотенените или копмозитните плоскости използвани за пълнеж на окаченият таван, но с тази разлика че те светят.

За целта е необходимо единствено осветително тяло, което може да бъде или диодно осветление (LED), или неоново или луминисцентно осветление, което да бъде монтирано в кухата част на окаченият таван.

Туплекс предлага и рязане на плоскости на размери подадени от клиента: 59,5х59,5 или друг размер в зависимост от пространството което трябва да бъде уплътнено, в различните видове пропускливост на плексигласа.

На снимките се вижда окачен светещ таван с плексиглас, както и различните размери които са поставени, освен стандартните 59,5х59,5см, нарязани от Туплекс.

Поседствум материалите предлагани от Туплекс, може да превърнете старият си окачен таван, сега в сезона на ремонтите в един нов светещ таван, без за разбивате или къртите банята си, едно освежаванекоето ще даде нов облик и вид във вашият дом.