Приложение на ПВЦ фолиата

Технологии за печат върху тях и примери за използването им в ПВЦ карти, клиентски и VIP карти, сим карти, карти за игра и др.Пластмасовите карти са предпочитани носители на информация с многобройни приложения, който успешно замества хартиените носители.

ПВЦ фолиата имат широко приложение при направата на различни видове карти, като кредитни и дебитни картикарти за игра, луксозни визитки, клиентски карти, карти за отстъпка, пропуски, лични карти, баджове, SIM карти и др. Предимството им пред хартиените носители е това, че са по-дълготрайни и има възможност за допълнителна защита на данните чрез поставяне на баркод, холограмен стикер или чип.

Технологиите, които се използват най-често за печат на пвц картите са офсетов, ситопечат, термотрансферен и ретрансферен печат.

Офсетовия печат е най-разпространен за печатане на текст и изображения в голям тираж за карти с еднотипна визия като допълнително се използва термотрансфер или ембосинг (релефен печат). Технологията ситопечат е универсална и понякога замества офсета. Ситопечата може да се използва за нанасяне на поле за подпис или скреч панел при производството на карти, като в съчетание с офсетов печат води до перфектен краен продукт.

Например: клиентски карти – изработват се от пвц и допълнително се полага магнитна лента, на която е отбелязан процента отстъпка или се записват събраните точки в различните търговски вериги; карти за достъп – те са сходни с клиентските карти с магнитна лента или безконтактни чип карти и служат за контрол на достъпа до паркинги, хотелски стаи или за персонал; кредитни или дебитни карти – с тях можете да пазарувате почти навсякъде. Ако Ви се е случвало да отидете някъде и да не сте взели достатъчно пари със себе си или се притеснявате да носите по-голяма сума с Вас, тези карти решават всичките Ви проблеми.

При нужда от допълнителна защита има възможност за нанасяне на различни защитни елементи като: серийни номера, баркод, холограми и др

Може да направите VIP карти без ограничение в дизайна, както и да отпечатвате Вашето лого.

ПВЦ картите имат широка гама от приложения и са ефективен метод за привличане на клиенти и стимулиране на продажбите.

Най-разпространена форма за рекламиране остава печатната реклама. Една интересна идея за реклама е печата на фирмени карти за игра . На гърба се изобразява логото на фирмата, а лицето със стандартно изображение. Картите изработени от пвц фолио могат да бъдат използвани за професионални цели в казина и клубове. Те са с много по-високо качество от картонените.

При Туплекс ще откриете богата гама от материали с различни приложения. Главната им цел е да удовлетворят в най-кратки срокове Вашите желания. На Вас оставяме само да развихрите въображението си.

При проявен интерес от ваша страна, може да се свържете с Туплекс и да получите новата мостренна карнетка с фолия без лепилен гръб от: полипропилен, ПВЦ, полиестер предлагана от Туплекс!