PLEXIGLAS RADIANT - идеалният материал за коледни играчки и сувенири

PLEXIGLAS RADIANT отразява светлината във всички цветове на дъгата, което го прави подходящ за много приложения, които привличат вниманието.Продуктът на Evoink Industries представлява PLEXIGLAS с едностранно покритие, което отразява светлината на околната среда. Чрез нея той създава собствен светлинен ефект, който променя цвета си в зависимост от ъгъла, под който го наблюдавате. PLEXIGLAS Radiant променя цвета си в зависимост от зрителния ъгъл, като създава отражения и сияе във всеки от цветовете на дъгата. Материалът е лесен за рязане, фрезоване, пробиване, огъване и полиране. Чрез нагряване може да бъде оформен в почти всякаква форма.

Тези възможности правят PLEXIGLAS RADIANT подходящ материал за създаване на продукти, които привличат погледа, табели, които грабват вниманието, ефектни знаци и динамични, разноцветни павилиони на изложения и декорации за магазини. PLEXIGLAS RADIANT може да бъде обработван като всеки друг материал PLEXIGLAS, като се вземат предвид няколко специални изисквания. Предлага се на листове с дебелина 3 милиметра и размери при стандартен гланцов материал 1219х2438 мм, а при структурен 1380х3050 мм.

Структурният се нарича PLEXIGLAS Textured Sheet RADIANT и се предлага във варианти: линии, медена пита, пирамиди. 

Ярките цветове и начинът, по който се преливат привличат вниманието както на деца, така и на възрастни. Тази удивителна игра на цветовете може да привлече вниманието на клиентите, когато бъде използвана за рекламни табели и знаци. 

Тези качества правят PLEXIGLAS RADIANT за изработка на атрактивни коледни играчки в преливащи се цветове. Тази колекция предлага голямо разнообразие от играчки, които могат да се използват както самостоятелно, така и за декорация на коледното дръвче. Сред тях са елхички, еленчета, дядо Коледа и снежни човеци, които можете да окачите на прозорците и подаръците, за да създадете коледно настроение.