Плексигласът VISIO, идеалното решение за визуална комуникация (VISCOM)

Визуалната комуникация най-общо може да се определи като общуване, в което основна роля изпълняват изображенията. Основната причина за активното развитие на визуалната комуникация, е че смесената информацция от думи, образи и музика се възприема много по-лесно и с по-голямо удоволствие.

 Акрилната плоскост Visio е най-новия иновативен продукт за прожектиране. Брилянтен дизайн с много висок контраст и невероятни изображения, видими от всеки ъгъл, от близо, от далеч, едностранно и двустранно прожектиране. Можете да избирате между два варианта: безцветен копринен сатен (опал), и сив копринен сатен (бронз).

Устойчив на надраскване и сравнително добра устойчивост на удар.

Visio намира приложение в изложбени зали, музеи, магазини, театри, шоуруми, търговски центрове, стадиони и много други. Материала може да се изрязва и във форма, както и да се термоформова. Ъгълът на видимост е от 10 до 170 градуса и зависи от прожектиранато изображение. Подходящ е за 04:03 и 16:09 формати – леката трансмисия е около 45% . Теглото му е на половината от това на стъклото.

Прожектирането на презентации в магазини, изложбени зали, на семинари и конференции става все по-популярно и значимо. Visio позволява много леки екрани да бъдат произведени в уникални творчески форми с много високо съотношение на контраста. Произвежда поразителни цветове, отчетливи изображения и големи формати. Може да се използва както в закрити помещения, така и на външни условия – има UV защита. Големината на плоскостта е 2030х3050мм, размер по-голям от всяка една плазма. Предлага се в дебелини 3мм и 5мм.

Проектира Вашите визуални идеи прекрасно. Сега имате изключителната

възможност да грабнете вниманието на клиентите си благодарение на Туплекс.