Какво е ПВЦ и ПВЦ плоскости и приложението му около нас-2

Ето още едно предложение за нестандартна табела изработена от няколко материала: основа бял алумниев композитен панел, който се предлага в Туплекс с размери 1.50/4.05 м в 10 цвята, обемни елементи от разпенено бяло ПВЦ 10 мм, които допълнително подчерават индивидуалността на проекта. Буквите са каширане с печат върху ПВЦ фолио и след това са изрязани на фреза. Готовата табела е монтирана на дървена беседка с битумно покривно покритие. Материалите са закупени от фирма Туплекс и са изработени от фирма Джовани.

Къщичките са изработени от бяло разпенено ПВЦ 5 мм, изрязани на фреза и залепени посредством прозрачно лепило Cosmofen Plus. За по-голямо удобство на вратичките са монтирани панти.

Туплекс предлага разпенено ПВЦ с европейски произход в различни цветове и дебелини. В Туплекс може да намерите бяло разпенено ПВЦ с дебелина от 1 до 19 мм, като някой от дебелините се предлагат в повече от един размер на листа: 1.22/2.44 м, 2.05/3.05 м, 1.56/3.05 м Туплекс предлага над 8 вида цветни ПВЦ плоскости, в дебелина от 3, 5 и 6 мм:3 mm основни цветове: червено, синьо, зелено, жълто, черно, сиво и нюанси на основните цветове и новото попълнение от неонови цветове

5 и 6 mm основни цветове: червено, синьо, зелено, жълто, черно, сиво.