Иновацията при осветлението подпомогната от различните видове плексиглас

Иновацията при осветлението подпомогната от различните видове плексиглас

Флуоресцентните плексигласи са материал, от който може да получите уникални ефекти. Прилагаме идея за дизайнерска лампа. Гравиран флуоресцентен акрил, засветен.Светят контурите, както и цялата гравирана площ. Получава се приятна мека светлина. Изделието има ефектна форма и уникалност.

Флуоресцентен плексиглас може да използвате, за да изработите ефектни преградни пана за заведения, хотели, барове. Можете да направите гравирани табели "вход", "изход", "WC", както и вътрешна комуникация на всякакви обществени сгради / летища, кина, автогари, търговски центрове.../.
Акрилът е материал, който се прилага изключително успешно в интериорното осветление. Използва се сатениран и гланцов опал. За някои от нуждите се влага акрил с висока пропускливост на светлина. Тя стига до 85% при опаловите акрили. Туплекс има на склад опали с над 8 вида пропускливост на светлина. За някои проекти могат да се използват цветни сатенирани акрили. 

Страхотен успех може да се постигне при аранжиране на дневна или хол, както и заведение. В днешно време на българския пазар има дизайнерски студиа, които могат да проектират светещи произведения на изкуството. Осветителите могат да заместят декорирането на стени, тавани, плотове. Могат да бъдат изработени лампиони, достатъчно ефектни да бъдат използвани вместо картини.
 Могат да бъдат вградени в таван и да се направи ефект на светещи колони, светещ стълб или просто да бъде подчертано с контур. 

 Като цяло, акрилът все повече навлиза и се използва в изработката на интериорни елементи. Все повече дизайнери залагат на нестандартни решения и все повече се търси уникалността и иновацията при проектите. Това накара Туплекс да поддържа най-богата гама продукти от този вид на склад в България. По този начин те са достъпни за всеки. Продават се и на парче.