Ефектна украса за Св. Валентин от плексиглас

Ефектна украса за Свети Валентин можете да постигнете с помощта на различни видове пластмаси. Основният червен и розов цвят съществуват както при плексигласа, така и при разпененото ПВЦ.

Туплекс предлага различни цветове и нюанси при плексигласа, както гланцови, така и сатинирани, даващи допълнителна мекота и изящество на изрязаното на лазер или рутер сърчица. Освен розов цвят на материала за Свети Валентин, могат да бъдат използвани опалени плоскости с вграждане на допълнително осветление под формата на сърце, които придават допълнителен ефект на рекламното послание.

Плексигласът допълнително може да бъде украсен с директен печат или стикер, което дава възможност за подмяната на посланието.

Поради устойчивостта на материала на атмосферни влияния, направената украса може да се ползва няколко години подред само с подмяната на стикера, носещ посланието под формата на текст или картинка. Важното е стикерът да бъде на фолио, което се отлепя (removable), за да се отстрани лесно и да се запаси сърцето за следващия празник.

Освен използването на плексиглас има възможност и за по-евтин заместител - разпенено ПВЦ, при което също присъства червеният цвят.

Туплекс предлага на своите клиенти и "неонови" розови цветове.