Акрилите и приложенията им в бита

 

Туплекс ви представя, оригинални идеи за интересни и оригинални решения в бита изработени от прозрачни и транспарентни акрили /плексигласи/. Ние поддържаме налични всякакви цветни транспарентни плескигласи. При нас може да намерите гланцови такива, както и матови цветни плексигласи. В зависимост от нуждите ви може да взимате и парчета.

При проектирането на интериорни елементи, стойки, маси, часовници, са показани идеи за изработката им.

Приложените снимки на стойки за ръчни часовници, са изрязани на лазер и огънати. Такова огъване може да бъде постигнато, като се нагрее материала. Гривната е изработена по същата технология. При изработката на настолния часовник са използвани прозрачен и огледален акрил, рязане на лазер или фреза и лепене.

Масичката е показана в два варианта: цветна и чисто прозрачна. Тук отново важната част е виждането за дизайн на архитектите. Краката са изразани на фреза или лазер, огънати под ъгъл и залепени в долната част на плота на масата. Тези изделия могат да бъдат приложени, както при декорирането на жилище,
така и при декорацията на публични места: заведения, офиси, галерии. В зависимост от идейната разработка на отделни проекти, част от тези елементи могат да се вмъкнат в една доста по-голяма рекламна кампания. Това, което е необходимо да бъде допълнено е полагането на бранд на марка или производител на напитки, сладоледи..


Креативността на дизайнерите е предизвикателството, което стимулира всеки производител. В тази връзка и производителите на материали се опитват да бъдат в крак с търсенията на производителите на изделия. За целта предлагаме материал, който е разработен специално за led осветление. Такъв тип опал по характериастика разсейва светлината от близко разстояние на осветителя до лицето на изделието. Виждате светеща книга. Показано е колко добре е разсеяна светлината. Такъв елемент в една арт галерия, би бил изключително атрактивен. А защо не и в домашни условия? Стелаж за козметика от матиран акрил в различни цветове, удобно, практично и не толкова скъпо. Приложенията също са много. Може да бъде поставен във всеки един козметичен магазин, студия за красота и във всяка една витрина. Успоредно с това виждате обикновената поставка за парфюм, който искате да бъде презентиран, колко интересна може да се получи. Използван е прозрачен акрил, отново изрязан и залепен. Изключително лесно, ниско бюджетно и ефективно.

Туплекс се опитва да отговори на нуждите на пазара, като поддържа на склад всякакви дебелини от основните акрили. Прозначни от 1,5 мм – до 30 мм на склад.

Друга интересна идея, която можете да използвате е изработка на различни видове поставки за визитки и химикалнки. В тези два проекта, основно е използвана фреза: има рязане и гравиране, и най-важното идея за визия. Масички за кафе в различни размери. Използван е черен акрил, които просто е огънат под прав ъгъл. Важно е да знаете, че за да бъде устойчива масичката трябва да се използва правилната дебелина на акрила. По тази причина може да се наблегне на по-дебел такъв вариант. Можете да разчитате на наличности до 10 мм дебелина на склад. Целта на фирма Туплекс е, да ви даде възможност да се разгърнете, като не се съобразявате с до скоро ограничения пазар в България. Ние се стремим все по-широка гама от материалите да бъдат на лесно разположение за вас, нашите клиенти.

Прилагаме стойка на снимка. Вижте колко елементарно решение е показано. Успоредно с това и изключително семпо и доста луксозно. В този случай ще ви изненада само ниската себестойност на изделието.

Всички примерни приложения са, само за да помогнем с идеи....

Туплекс ще предостави материалите, за да изработите красиви, евтини и ефикасни решения за нуждите си.